Priser och Betalning

Varje vara anges med priser inklusive moms.
I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och varor.

Postförskott, sändningen skickas till ett ombud där ni betalar på plats.

Garanti

Garantin gäller 10 dagar från det att varan skickats från fabrik.
Det är upp till kunden att bevisa fabrikationsfel.
Vid ett garantiärende skickas varan tillbaka till Vänersborgsklubban AB för undersökning därefter tas ett beslut.
Undersök att paketet ni får inte är skadat under frakten, om så är fallet så ska det anmälas till ombudet där ni hämtade ut det och sedan meddela Vänersborgsklubban AB via mejl.

Leveranser

Paketet skickas senast nästkommande arbetsdag, om det uppstår något problem så hör vi av oss via mejl eller SMS.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Ångerrätt

Vänersborgsklubban AB tillämpar distansavtalslagen, dvs att du som kund har rätt till 14 dagars ångerrätt. Varan skall returneras i oförändrat skick. Vi förbehåller oss rätten att debitera kund om något skulle saknas eller vara trasigt. Kunden står själv för returkostnader. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten. Så snart vi har återfått varan så återbetalas dina pengar.

Returer

Returer sker på egen bekostnad och ska skickas som brev eller paket inom två veckor efter leverans till:

Vänersborgsklubban AB
Regementsgatan 34
46232 Vänersborg

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via mejl.